Over BValue

De ondernemers achter organisatieadviesbureau BValue

BValue bestaat uit twee gepassioneerde ondernemers, die MKB, overheden en non-profit organisaties helpen meer waarde te creëren. BValue ondersteunt op het gebied van groei, innovatie en bedrijfsvoering. Naast de twee eigenaren is nog een flexibel aantal adviseurs voor BValue actief.


 

Nico is een energieke, gepassioneerde en ondernemende manager met ruime ervaring bij diverse ondernemingen, in zowel het MKB als bij corporates. Het is zijn drive om bij ondernemingen resultaat te realiseren in verkoop en marketing. Betere resultaten met reductie van kosten. Zijn scherpe en analytische blik en vermogen om strategisch te denken, maken Nico tot een senior adviseur die ondernemers en ondernemingen verder helpt met het realiseren van hun doelstellingen.  Hij wordt gevraagd om ondernemingen te helpen die uitdagende commerciële- en organisatie-vraagstukken hebben maar ook bij bedrijven die hun groei willen versnellen. Altijd vanuit strategische keuzes die hij vertaalt in een ondernemende, pragmatische aanpak. Een achtergrond in techniek, commerciële economie en bedrijfskunde (MBA), naast een antenne voor menselijke verhoudingen, bieden een basis voor een interessante kennismaking.
 
Arko is een realist die focus en duurzame verhoudingen aanbrengt.
Hij is een betrokken ondernemer met een bedrijfskundige achtergrond (Register Bedrijfskundige). Jarenlang was hij actief in commerciële- en algemene directiefuncties.
Deze ervaring zet hij nu in bij profit en non-profit organisaties, die in beweging zijn of juist in beweging moeten komen. Arko is gedreven om vooruitgang te realiseren, door het creëren van draagvlak voor de volgende fase in het bestaan van organisaties. Met zijn enthousiaste aanpak en zijn interesse in de vraag achter de vraag, brengt hij werkelijk de gewenste verandering tot stand. Zijn motto is: ‘Altijd die eerste en belangrijkste stap; benoem de kern van het probleem’. Want juist in situaties waarin het spannend wordt, slaat men die vaak over. 
  

BValue ondersteunt bij groei, innovatie en bedrijfsvoering

Website by Amphebia Internet Solutions